Betonboorder gat laten boren verbouw kosten

Grote gaten laten boren tijdens verbouwing komt steeds vaker voor.

U kent het wel, de keuken of badkamer wordt gerenoveerd. De wasbak wordt verplaatst de wc krijgt een nieuw plekje. En waarom geen groot bad plaatsen.

Ook is het gebrek aan stopcontacten op de muur u opgevallen. Gelijk er een paar bij plaatsen.

Voor al deze veranderingen heeft u een betonboorder nodig om nieuwe gaten te laten boren voor afzuigkap doorvoer wc afvoer badkamer en ventilatie. Drillpro Nederland is het boorbedrijf voor het betonboren en het boren van ventilatie gaten.

Voor het verplaatsen en bij plaatsen van stroompunten moeten er sleuven worden gefreesd en dozen worden geboord van 76mm. Hier in wordt het stopcontact vastgezet.

Verbouw kosten gaten laten boren:

De onkosten voor het laten boren van gaten voor luchtafvoer en electra kunnen snel oplopen. Deze kosten worden vaak over het hoofd gezien. En vaak is dit niet iets wat je even zelf kan doen. Dit door gebrek aan kennis en machines voor het maken van deze gaten.

Hier een paar tips:

 • Noteer alle boor werkzaamheden en dien deze tegelijk in bij de betonboorder.:Door het uitvoeren van meerwerk op één locatie kunt u een betere prijs bedingen.
 • Dien uw boorklus tijdig in: door tijdig een aanvraag in te dienen heeft u meer kans dat er een plek vrij is in de agenda, en dat er geen spoed kosten in rekening worden gebracht.
 • Laat boor werkzaamheden uitvoeren voor dat uw muren zijn afgewerkt: zo voorkomt u dubbele kosten voor stucwerk of de schilder. Bij het boren van ventilatie gaten kunnen de muren en vloer vies worden. Vooral bij het boren van beton wordt er koel water gebruikt om de boor te koelen.
 • Waarom Drillpro Nederland voor betonboringen

  Drillpro Nederland verzorgd al uw boringen van grote gaten bij verbouwing en renovaties.

  Wij voeren transparente prijzen voor het boren van gaten te vinden op drillpro.nl

  Afspraak is bij ons afspraak, en de klant is nog steeds koning

  Met meer dan 100 jaar ervaring in huis bent u gegarandeerd van de beste service van de betonboor branch.

  Waar zijn wij goed in?

  Het boren van ventilatie gaten

  Gat boren voor afzuigkap

  Gaten boren plaatsen kruipruimte ventielatie

  Gat boren airconditioning en mobiele airco

  Kruipluik inzagen beton

  Sleuven frezen in muur

  Gaten boren vloer voor houtkachel